Drunk on love.

Det blir mycket kärlek när man ska skriva en utredande uppsats om det. Jag kan ha hittat min försvunna inre poet! 









Hittade en fluga på väggen ute igår, UTE!

There’s a lot to be said and to be done today

Försöker plugga men jag kommer fortfarande inte på något. Har skrivit tre olika inledningar men ingen blir sådär klockren som jag vill ha den.


Sen kom jag på en sak. Jag har aldrig riktigt berättat om vem jag är här, men bloggen har jag haft ett tag. Så här kommer jag!

Jag heter Amanda och är 22 år (23 i mars). Min stora dröm är att bli målare och det har varit ett långt och krävande projekt att komma dit. Efter flera månaders velande och krångel har jag nu kommit så nära att jag nästan kan ta på drömmen men jag vill inte göra det om det skulle skita sig igen. Just nu pluggar jag lite extra kurser på komvux för att ha något att göra och jobbar lite extra på ett par ställen. 
Intressen har jag väl inga direkt men självklart är inredning, pyssel, mode och mer pyssel alltid intressant. 

Det är jag, jag är vanlig, knäpp och kär. Mer än så får ni inte! Moahaha!


The definition of love.

Hur definerar man kärlek?
Hur utreder man och jämför kärlek och/eller vänskap?

Jag känner mig helt vilsen. Sure, ibland kan jag känna mig vansinnigt poetisk och hitta på massa fina saker om vad kärlek är för mig och om vad vänskap är för mig. Nu måste jag dock göra det. MÅSTE. Den utredande uppsatsen ska vara inne den 9e, innan 00.00, och jag får inte fram ett ord. Min man är kärlek för mig. Hur ska jag utreda det? 
Jag är helt vilsen. 

Jag gör inte mer idag. Inte just nu. Det är bättre att bara låta det komma när det kommer.
Förut, när jag satt på porslinstronen, kom jag på något som lät så bra men när jag kom därifrån och skulle skriva ner det var det inte alls bra. Inga mer poetiska tankar från dasset.




Long time, no see.

Jag har inte kunnat eller orkat blogga i helgen. Min underbara man och jag bestämde oss för att åka 20 mil och hälsa på min fantastiska mormor och där hade jag inte en tanke på bloggen. Det har varit så härligt men lite kallt i blåsten.



I fredags var jag på möte och det gick precis så som jag ville. Det bådar gott inför framtiden! Har ingen lust att berätta hela historien och tänker inte berätta fortsättningen heller. Inte förrän det är klart iallafall, kanske då, när det är klart, kanske.



Idag ska jag plugga. Plugga, plugga, plugga! Har redan varit i skolan och fått gjort lite nytta men nu ska jag skriva en utredande uppsats, en muntlig presentation och tvinga in all naturkunskap i min lilla hjärna.

Så, på med glasögonen och sätt igång!
(Ska bara käka lite först... Och koka lite kaffe. Men sen sätter jag igång. På riktigt)










On my way to hell

Men då säger jag såhär:



Chill, I got this.


I'm Jacks brain, I got cancer and killed Jack.

Jag kan inte sova, det är omöjligt. Klockan är inte lika mycket som igår när jag låg här vaken men detta är lögn.

Anledningarna till att jag inte sover:
1. Skolan, viktigt möte på fredag som kan avgöra min framtid. Eller krossa min dröm. You pick.
2. Prov imorgon, har hört att det är simpelt men jag vill vara duktig.
3. Hunger, åt när det var Grey's och det har gått några timmar sen dess.
4. Någonting brummar på våningen under, i restaurangen. Låter som en fläkt eller maskin av något slag och det blir högre när jag lägger örat på kudden. Rene skiten!
5. Gatlamporna är tända 24/7 nu med juldekor i massor och med persienner blir det inte så mörkt som jag vill ha det.
6. Kom och tänka på vad som skulle hända om någon klev in här och nu känns det som om någon står utanför och ska in. Börjar tänka när jag ligger här och får tydligen för mig att jag är mörkrädd, idioti!


Ska krypa upp hos min man och be honom hålla om mig, ska slappna av och blunda, ska sova.


Bonjour

Roffade åt mig en gratis tidning på ICA. Det får bli min "jul-bibel". Den är fantastisk och jag lovar att visa mer imorgon men jag hinner inte mer än bara detta lilla idag.


"Julbordssnackis"
-Vad betyder "glögg" egentligen?
Glögg kommer från ordet glödga - att hetta upp något tills det glöder. Traditionellt glödgades kryddat vin genom att man tände eld på en bit spritdränkt socker som låg på ett galler över grytan. Sockret droppade då ner i vinet. Sedan slutet av 1800-talet har glögg varit en given juldryck, innan dess glödgades vin både titt som tätt, ofta för att vinet som kom till Sverige var så dåligt att det behövdes.


Jag älskar onödigt vetande. Onödigt men ack så intressant.

I'm not who you think. Not who I think.

Tittar på hallen varje gång jag går förbi och ibland går jag förbi bara för att titta. Jag tycker verkligen att det är så fint, jag är så nöjd.


Vi har hittat vad vi ska ha på väggen över tidningsstället också men den tänker jag inte visa förrän den kommer på plats. Min man fick vara med och bestämma väggdekorationen så han blir lite nöjd. Men jag säger inte vad det är!


Tänkte dock att jag ska fixa ljus där på fredag. Ska ju till storstaden på fredag och då ska jag leta lite och köpa en ljusslinga på Lagerhouse och pilla in där på något sätt så det lyser fint. Tänkte försöka dölja de där rören som inte är så vansinnigt snygga men som förhoppningsvis kan bli snyggare.



Nu ska jag måla mina naglar och ladda, ladda, ladda för resten av veckan.
Förresten, jag är lite "möss-galen" och här är en jag har svårt att motstå. Kanske, kanske, kan stå emot.




Telegram

Hård dags arbete. Här kommer lite "efter-bilder" på hallen. Kvalitén är lika kass som förut men ändå , det är skillnad! Det kommer förhoppningsvis mer innan veckan är slut eftersom jag fått upp farten ordentligt och jag känner mig tokigt inspirerad när detta blev precis som jag hade tänkt mig. Men som sagt, det kommer mer!


20111122

Guess what?

Nu ska jag slänga på mig mina "slit-och-släng-byxor" och måla. Jag har så mycket drömmar och tankar om vad jag vill göra. Hallen ska göras om, det är bara att sättas igång. Sen vill jag ha mer förvaring på toa, ett plattbyggt skrivbord osv, osv, osv, osv. Vill ha, vill ha, vill ha...

Men nu ska jag måla hyllor som ska upp i hallen. Vill ni ha före och efter bilder?
Ah, det spelar ingen roll om ni vill eller inte vill för här kommer det några:





(Ber om ursäkt för kvaliten, den är inte bra.)

Det är lite stökigt men får jag det att se ut som det gör i huvudet på mig så ska det nog bli bättre. Nu håller vi tummarna!

GOOD GRIEF

Fick hem min väska idag. Den var efterlängtad och precis så fin som jag hoppades. 


(Jeans: Sort Denim, tee: mannens, väska: fynd från Tradera)

I'll even pay for it...








They think we're ugly but I know we're beautiful.









20111121

Jag har precis skrivit klart två uppgifter till skolan så nu ska jag bara plugga lite bokrecension och naturkunskap och sen är jag klar för idag. Men jag ska nog läsa igenom naturen två gånger.

Jo, jag sa ju att jag skulle hitta på lite roliga saker man kan göra och lite motivation och här kommer en fin kombination av båda. Gissar på att det är många fler än jag som har så mycket annat i huvudet att vi glömmer ta hand om utsidan av huvudet. Idag siktar vi in oss på ansiktet och gör en ansiktsmask för len och väldoftande hy! Jag vill varapå topp på fredag när jag ska bort. 
Såhär gör vi: Blanda ihop lite vaniljyoghurt, kaffe, honung och olivolja i en skål. Man får ta lite efter tycke och känsla men börja med en knapp matsked av varje. Kladda in hela ansiktet i geggan och låt verka ca 10 min och SIMSALABIM "baby-stjärt-ansikte"




ps. Jag tror att jag får paket på posten idag, en liten väska kanske? ds.




Är sugen på en tee med detta trycket, vad tycks?

släktkalas kan vara det roligaste som finns

Det är alltid lika roligt att träffa alla kusiner, morstrar och alla andra. Och en bonus är det goda fikat.

Har klickat hem lite saker också, från Tradera. Jag gillar Tradera och ibland hittar jag massa saker jag vill ha och riktiga fynd men det är bara i vissa perioder, som nu. Klickade hem en jacka, ännu en väska och örhängen som jag är riktigt nöjd med. Det känns som riktiga fynd!


20111120

Slö söndag kan vi ju konstatera. Ska iväg på kusinkalas om en stund men tänkte passa på att tipsa alla om en blogg! Danjas blogg är verkligen härlig, det finns massor av inspiration när det kommer till hår och mode.
Jag klippte av mig mitt hår för ett tag sen och nu har det äntligen blivit så långt att jag kan göra saker med det och jag hittar massor av saker jag vill prova på hennes blogg, övning ger färdighet! Hon lägger upp bilder på frisyrer och även hur man gör dom, hur bra som helst!

(Bilden är tagen från Danjas blogg)




jag är nog smidigast i världen

Om någon undrar varför det fattas så mycket bilder så är det mitt fel, kom åt en knapp och de flesta försvann. Ska aldrig gå in i bildarkivet igen, det får vara som det är. Tänkte mest så ni vet och jag får väl bara börja om och lägga upp fler bilder.



Man kan kalla mig klant-Amanda!



20111119

Jag har en liten förkärlek för vintersport, och vinter. På hösten längtar jag i smyg mer efter vinter än sommar. Titta bara på det här köket, visst känns det lite vintermysigt? Det känns som om köket skriver varm choklad.




Förresten, jag tittade på rör igår. Inte koppar men metall som jag hoppas ska kunna bli en fantastisk ljusstake framöver. Det kommer att bli en, troligtvis, ganska lång följetång. Men vi får se hur det går.

20111118

Förresten, jag tror att jag har kommit på vad jag vill ha bloggen till.
Vad tror ni om att jag lägger ut lite inspiration och motivation?
Roliga saker man kan göra och bra anledningar att ta sig upp ur sängen på morgonen.
Kanske lite pyssel och inredning när jag hittar något jag gillar.

Jag vet att det finns massa sånt men jag hoppas kunna göra min egen grej av det hela.
Låter det som en bra idé? 

Här kommer en liten titt på ett fantastiskt kök som finns i Alingsås.
Hittade det på hemnet förut och jag bara älskar det, enkelt, stilrent men det kan bli så personligt med små medel!



inspirationen flödar!



Ville bara dela med mig av höstens viktigaste "motivation".
Egentligen är det mer ett ordspråk men ser jag detta på morgonen har jag svårt att klaga på vädret. Vi kan ändå inte göra något åt regnet eller kylan så det är lika bra att klä sig efter väder. 

Och bloggen bakom är en favorit när det kommer till inspiration. Kika gärna in på inne & ute, det är riktigt roligt!

Dags för mig att laga lite mat och sen ska jag jobba några timmar.
Ha en härlig fredag!

Jag har "motivationslappar" på datorn.

För att inte glömma bort att må bra ibland.
I olika glada färger och snirkliga bokstäver.
Det har varit jobbigt ett tag men nu ska det
bli bättre, det blir bättre nu.

Jag rekommenderar verkligen lappar på datorn.
Då glömmer man ingenting, det är bra.







Dessutom vill jag ha en ljusstake.
Någon rörmockare som kan fixa rör?


Bild från Anyhow

20111117

Jag har en hel del att göra idag så frågan är varför jag sitter här.
  • Ha en lång lektion i skolan
  • Ringa och boka massage
  • Storhandla
  • Hitta present till på lördag
  • Vika tvätt
  • Laga mat
  • Gå på personalmöte
  • Plugga
  • Tanka bilen



    Sen är det säkert massa andra saker som jag glömt. Men det man inte vet har man inte ont av så jag försöker undvika att komma på mer saker. Det får räcka såhär tycker jag. 
    Nu är jag hungrig så jag ska slänga i mig något innan min lektion om en timme. För det var väl 13.45? 

    Ha en bra dag alla glada människor!

20111116

Ville bara meddela alla att idag är en bra dag. Känner mig ungefär 100 kg lättare idag jämfört med igår.

På fredag fyller min mormor år och hon ska få ett kort på posten. Dagens teknik är fantastisk så jag och min man skickar ett via nätet med ett foto vi tagit. På Postens hemsida kan man skicka sånt här för ynka 15 kronor. Hoppas att hon blir glad! Förhoppningsvis kommer det fram på fredag om jag skickar idag. Och såhär ser kortet ut!



Hon blir nog glad min lilla mormor.

Nu: plugg, plugg, plugg.
Sen: Grey's Anatomy.

20111115 - nya tag

Jag har kommit underfund med hur man gör stycken, glatt!

Kolla, nu är vi här nere istället!

Och nu här!

Nog om det. Jag ska försöka göra ordning bloggen lite, fixa designen och komma på vad jag vill göra med den. När jag funderade på det nu kom jag inte på något vettigt. Inte ett dugg. Jag har ju inget intressant att skriva om. Men jag kanske kommer på något någon gång. Till exempel när skolan väl kommer igång. Om någon är intresserad alltså. Jag kanske kan berätta det senaste imorgon om jag är snäll. 

Förresten, kolla nya ÖoB reklamen. Skämten är lika låga som vanligt men jag tycker att det var roligt.

20111115

Här sitter jag i soffan med kaffe, igen. Men idag har jag nya kläder.
Var och hämtade det jag beställde från Nelly förut och har provat och funderat och det jag har kommit fram till är att jag tänker behålla allt. Det värsta är bara att jag är sugen på mer men nu blir det inget mer. Jag har i garderoben så det räcker och blir över.
Idag har jag skrivit ännu en av de uppgifter som skulle in på svenskan och jag är nöjd. Imorgon ska jag hårdgranska tidningen och skriva en insändare, inte till tidningen men till skolan. Frågan är om jag inte ska ta tag i gårdagens tidning och fundera ut något där.
Förhoppningsvis kan jag unna er ett litet kort på ett par riktigt snygga brallor och en fräsch poncho imorgon.



Sen tänkte jag tipsa om mina vänners bloggar. Karolina är en fantastisk människa och hon har en blogg där hon skriver om allt möjligt, sin vardag med skola och allt vad det innebär och lite annat smått och gott. Kika in här!
Och Elin, eller Älin, är också en fantastisk människa. Hon är ute på äventyr i hela världen så kika in och läs om hennes senaste upptåg under vatten eller på land här! Ibland lägger hon upp makalösa bilder också.

20111114

Provet kändes bra, helt okej faktiskt. Det kunde säkert gått bättre också men jag vet att det kunde gått sämre också.
Jag fattar inte varför jag inte kan trycka enter och hoppa över en rad? Vad är det för fel? Tänkte byta design när jag har ork och tid så det kanske är något jag har knappat in där som är helt fel. Det är otroligt störande. Som här, här vill jag trycka enter och hoppa över en bit men det går inte. Allt hamnar precis nedanför allt annat. Orka.
Sitter och drömmer mig bort bland kläder, igen. När jag skickade efter från Nelly blev det poncho, brallor och en väska på rea. Nästa gång funderar jag på skinnbrallor för det är vansinnigt hett både till vardag och fest. Ska bara hitta ett par snygga.


Dessa är från H&M men jag gillar inte dragkedjan på fickorna i fram utan jag vill ha ett par som vanliga jeans, fast i skinn alltså, utan dragkedjor för det vet jag att jag kommer störa mig på.
Jag vill helt enkelt byta ut hela min garderob, på riktigt.


20111114

Idag ska jag göra prov. Det är väl första provet på över 3 år, och lite till gissar jag. Men jag tror att det ska gå bra. När jag kollade igenom hela grejen igår kändes det bra. Och nu sitter jag här och ska vara i skolan om en timme och tror att jag hoppar över att försöka lära mig mer för då har väl det försvunnit tills jag väl sitter där.
Dessutom hoppas jag att jag får ett paket idag som innehåller min poncho och ett par byxor. För att det ska bli riktigt bra får det gärna passa också. Det är alltid lika roligt!
Dags att ta tag i sig själv kanske. Ha en bra dag alla glada!

20111113

Idag är det pappas dag, alla pappors dag. Eller pappersdag?
Jag har varit i bassängen från 9 imorse till 13.30 på eftermiddagen. Självklart med pauser men vilket russin jag var när jag kom upp. Det har varit riktigt roligt att vara assistent på simskolan så det gör jag gärna om.
Och Tintin i 3D som vi såg igår var riktigt bra, verkligen sevärd. Och 3D var skithäftigt! För att inte tala om att min man är det bästa sällskapet man kan tänka sig på en bio, eller varsomhelst. Han är bäst.
Nu ska jag försöka få igång min hjärna med kaffe och godis och försöka plugga lite, prov imorgon!

TINTIN

Jag vet att vi ligger lite efter. Vi har aldrig sett 3D, förutom på Liseberg och den skiten räknas väl knappt sen har väl alla andra redan sett Tintin så det är vi efter med också men ikväll tar vi två igen allt det där och kör både och, både 3D och Tintin på samma kväll. Det ska bli spännande, jag är alldeles pirrig!
Ha så roligt alla vad ni nu ska göra!


20111112

Kan hända att det kanske, kanske blir bio ikväll. Dags att ta 3D-oskulden och dags att se den fantastiska Tintin. Men bara kanske som sagt.
På dagen blir det iallafall en liten tur hem, pappa hjälper mig med bilen och lillebror spelar match. Det är alltid roligt att komma ut på något ibland.
Jag orkar inte skriva mer nu, jag har massor att göra. Insåg just att jag ska vara hos pappa om 45 minuter!
Ha en bra dag!

Innan dagen är slut.

Här sitter jag och fryser, överraskning! Drog på mig den varmaste tröjan jag äger men jag är nog mest trött så nu går vi och lägger oss.
Förresten, fixade värsta flätan på 5 min imorse. Första gången den blir bra på första försöket. Många ord som börjar med för där. Plus att jag snurrade ihop resten av håret i nacken och mitt annars så platta hår blev lite vågigt.
Det är väl inte väldigt intressant men i brist på annat...?


20111111 eller 111111

Skulle inte jorden gå under idag? Eller var det nåt annar hemskt som skulle hända?
Jag har då inte märkt något alls men jag kan ju ha missat något i dimman. Det var rätt jobbigt att köra till jobbet imorse och lika jobbigt att köra hem efter besöket hos mor och far. Men nu är jag hemma hel och har ätit vansinngt god soppa som min man lagat, underbart!
Helgen bjuder inte på så mycket, hemma-lördag med plugg och jobb-söndag med mer plugg. Det blir lagom.
Ska återgå till mina försök att få in ringsignaler i telefonen. Har man lyckats en gång borde man väl lyckas igen?

20111110

I förmiddags skickade jag in de där arbetena och det känns ordentligt skönt. Frågan är hur det känns när jag får tillbaka det. Det ska nog gå vägen!
Sen var det ju det där med jul/nyårs kläderna... Klänning har jag svårt att hitta och det tror jag inte att jag är så intresserad av i år eftersom den ändå bara blir använd en gång och sen hänger den bara där. Dessutom har jag klänningar så det räcker och blir över.
Men såhär tänkte jag nu: Jag fryser nästan jämt och då är en liten klänning inte direkt att föredra så jag ska satsa på brallor. Dessutom älskar jag höga jeans och på Nelly har de fått in Sort denim så jag tänker prova, klickar hem ett par svarta. Och jag har letat poncho, som jag har letar poncho, men nu har jag nog hittat den. Den som är till mig. Det är ärmar på den vilket är ett stort plus! Stort! Sen fattas bara ett par fräcka boots. Vinter - come and get me!



20111110

Häromsistens satt vi här hemma och åt glass, väldigt god glass. Rätt som det är utbrister min man -"KOLLA HÄR DÅ!" och på något vis har han lyckats fixa en gubbe på glassen, bara så där. Jag lovar och svär, det är inget fusk, det bara blev så. Såhär.
Nu ska jag plugga lite och sen ska jag till skolan en timme eller två. Jag ska och jag ska...
Jag ska skicka iväg ett par arbeten och så får vi se vad som händer. Rätt bra att skicka in två saker första veckan?

Freaking awsome!

Dags för Grey's och jag är glad, just därför!
Ska kika igenom Nelly också och se om jag hittar jul/nyårs kläderna. Det skulle kunna bli en julklapp till mig själv. Sen ska jag bara komma på något till alla andra. Man borde kanske börjat fundera på det för längesen men som vanligt blir det väl sista-minuten shopping...
GREY'S ANATOMY!!!

20111109

Jag sitter här och orkar inte göra något eller jo, jag har pluggat en hel del men nu orkar jag inte gåra nåt mer. Eller jo, jag ska laga mat också men sen orkar jag inte göra nåt mer. Eller jo, jag ska kolla på Grey's ikväll men sen blir det inget mer. Förutom lite plugg mellan allt. Det är väl bara att ta tag i sig och börja skala potatisen, inget pulvermos här inte!
Här kommer något jag önskar mig!

to be or not to be!

Jag är duktig tycker jag. Har skrivit det jag hade tänkt idag så imorn ska jag bara kika igenom det och förhoppningsvis känna mig nöjd och klicka iväg det.
Och jag belönar mig med en date men en underbar vän och vi ska se Desperate Housewives. Börjar bli dags att röra på sig då antar jag. Och trevlig kväll på er alla!

20111108

Nu ska jag göra ett vansinnigt effektivt ryck och skriva ett referat på förmiddagen idag. Det fixar jag!

20111107

Första dagen på komvux. Tänkte att det var dags att ta tag i sitt liv och när inte målarutbildningen blev som jag ville så får man väl ta detta som första steg. Det känns ganska bra men det blir mycket att göra. 150 poäng från idag till 21/12 men jag kan om jag vill och nu ger jag mig fan på att jag kan!
Lite motivation till andra också kanske? Det finns alltid något man kan göra för att komma någonstans i livet även om det bara är så lite som att läsa några få poäng. Och sen har jag upptäckt att det finns massa kurser man kan läsa på distans, jag kan till exempel läsa allt från geografi och riktigt svår matte till japanska, JAPANSKA liksom?!
Nu ska jag plugga lite och, hör och häpna, det är rätt skoj! Än så länge.
Ha det nu helt fantastiskt alla där ute och sikta mot sjärnorna!
(Märks det att jag är lite glad?)

20111106

Sitter här idag igen och gör ingenting, inte ett dugg. Jag är trött och seg och nervös.
Imorn ska jag på första lektionen och det känns inte helt kul. Jag hatar att komma oförberedd och denna gången har jag ingen bok och jag har ingen aning om vad läraren heter. Det känns ju sådär. Plus att jag inte känner mig helt hundra och då blir allt ännu jobbigare. Men jag gör som jag sa till min mor förut, jag tar på mig mina snygga höga jeans och går dit och äger, bästa idén ju!
Och jag har suttit och drömt om att jag ska kunna byta ut hela min garderob så jag tog lite snygga kläder och satte ihop ännu en outfit. En som jag gillar och som jag skulle vilja ha första dagen i skolan.

HV71 - BIF

Riktig hockey-bockey kväll idag. Och vi har hittat kanalen i HD! Det är skillnad enligt mig, speciellt när det kommer till hockey och det är bra. Mitt älskade Brynäs slog HV, igen. Och våran åttonde seger på raken.
Sen fick sig kvällen ett riktigt antiklimax. En Linköpings spelare nästan krossade en Frölundare med en vidrig tackling. Jag orkar inte dra hela debatten här om det här med armbågstacklingar och tacklingar i döda vinkeln men jag fick ont i hjärtat när man såg honom störta handlöst, med ansiktet först rakt ner i isen. Inget mer sånt tack!
Det handlar om respekt till andra människor och har inget med sporten att göra punkt och slut.
Och jag drog i mig en kebabtallrik, sen rapade jag kebab och nu är jag uppblåst. Men det är ju bara helg en gång i veckan. Tur att det inte är oftare säger jag bara. Det hade inte varit nyttigt punkt och slut.

20111105

Min man är borta hela dagen och jag har drabbats av en förkylning. Drabbats är ett dramatiskt ord.
Sitter här och klinkar på datorn, drömmer mig bort och önskar att jag hade massa pengar. Det kommer jag ju ha när jag har vunnit mina miljoner så jag drömmer inte bara, jag förbereder mig! Sen kanske man inte ska sträva efter att vara som alla andra men en sån där "outfit-bild" kan jag allt kosta på mig och visa vad jag skulle vilja ha på mig någon gång. Så här kommer något som passar höstens ljumna dagsutflykter! Plus ett svart linne och kanske en tokhet slarvig fiskbensfläta. NJUT!




20111104

Födelsedagskalas alldeles strax.
Funderade på att köra helt svart men ågrade mig. Lite lagom, lite vanligt, bara sådär!
Förrsten, jag tänker inte berätta var kläderna kommer ifrån. Den du!

20111104

Godmorgon alla fula folk!
Jag har inte ätit frukost än, orkar inte riktigt. Fick ett mejl imorse som sa att de hade tagit ett beslut och då skulle jag logga in på mina sidor för att kika lite men där kommer man ju inte inom man inte har en kod och en sån kod har jag aldrig hört talas om, det är irriterande. Bad om en ny både på mejl och sms men än har inget hänt.
WTF! Jag är ju vrålnyfiken! Gaah, ge mig en kod så jag får veta!
Annars är allt bra?

20111103

Den här iPhonen är en fantastisk uppfinning, underbar nästan.
Den är bara så vansinngt beroende framkallande. Det går liksom inte att släppa den. Sen kommer vi till det här med iTunes, det är krångligt. Jag skulle behöva gå någon kurs för att lära mig hur man gör och hur man använder hela telefonen.
Eftersom jag fick en lånedator idag har jag äntligen kunnat koppla in teknikprylen i iTunes och fixa allt som ska fixas där. Det är skönt att ha säkerhetskopian på datorn om den skulle krångla igen. Och det är roligt med en egen dator.
Underbara Chivas är här medans den lilla opereras. Det där med operation känns sådär, innerst inne är jag lite rädd men samtidigt litar jag på veterinärerna här. Jag och Chivas har varit ute och gått en riktigt lång promenad, och kall promenad för den delen. Då konstaterade jag att jag saknar skogen.
Säg inget till min man men Chivas ligger bredvid mig i soffan, förlåt!

20111103

Jag är en klantskalle!
Blir nog tvungen att ta mig till jobbet idag igen. Man ska inte ta med sig den viktigaste nyckeln hem kan vi konstatera!

Det var en minst sagt snurrig dag igår. Min fina farmor gav mig en present; en lycko...tomte! Så nu ska det banne mig bli som jag vill.


20111102

Sitter på jobbet och är tjock.

Sakerna fungerar inte, folk blir irriterade och jag börjar få svårt att le. Munnen vill liksom inte le när folk är otrevliga. Men jag försöker.

När ingen ser ritar jag på mitt linne. Jag borde nog sluta innan det blir för mycket eller så fortsätter jag tills det är smockfullt. Less is more my ass, jag har skoj!


20111102

Idag blir det jobb, det är väldigt skönt. Det blir längre pass än det var tänkt och det är ännu bättre.
Och jag fortsätter rita på mina kläder, det är så roligt! Jag vet bara inte riktigt när jag ska sluta. Det finns så mycket jag vill klämma in och det blir än så länge rätt bra. Dessutom hittade jag massa nya saker jag vill ha på mina kläder men jag vet inte om jag har tillräckligt många linnen och tee's att rita på. Vi får se vad som händer!
Nu blir det en stor kopp kaffe så jag kommer igång och sen ska jag ta tag i det där eviga diskberget. Tråååkigt men det måste göras och det känns så bra efteråt.
Imorgon får jag en dator också, på lån. Det kommer att behövas till skolan. Plus att jag inte vill bråka med min man om vem som ska få plugga vid datorn för vi måste ju plugga båda två. Det blir nog bra när det blir klart!
Ha en bra dag alla stollar där ute!

Natti natti!

Jag är glad. Jag är tacksam och glad över att vara där jag är ändå. Det är inte riktigt som jag tänkt mig men jag har alla mina kära nära.
Precis, vissa kvällar ligger jag i sängen bredvid min man och känner mig lyckligast på jorden. Mina nära gör mig glad. Och min man är det finaste som finns till och med när han pratar i sömnen.


20111101

Himla bra dag igår blev då! Bilen fick bara bakläxa på handbromsen, vilket var en positiv överraskning då jag befarade att vi skulle få åka direkt till skroten. Det var skönt och jag firade genom att steka pangkakor och pyssla lite. Jag älskar pangkakor och jag vet att det heter pannkakor men när jag gör det blir det pangkakor, så goda är dom! PANG-världens godaste!
Jag ritade lite också. På mina kläder. Okej, bara på ett gammalt linne än för att prova men det verkar lovande. Det är pilligt och jag är noga så det tar sin lilla tid. Om det blir bra visar jag det annars blir jag förbannad och kastar det.


RSS 2.0